<< Til forsiden

 

Information

l

Aktivitetskalender

l

Foreningen

l

Bestyrelsen

l

l

Kontakt

 

 

       

Aktivitetskalender for 2018

 

Lørdag d. 14. april. Kl. 9. Fælles arbejdsdag for grundejere. Mødested ” Jørgens Plads” for enden af Lyngvej. Alle medlemmer, der har tid og lyst til at være med til at forskønne vores område, skal være meget velkomne. Medbring gerne skovl, ørnenæb, sav og andet værktøj. Såfremt der bruges buskrydder skal man være påklædt efter reglerne. Når arbejdet er gjort mødes vi over en bid brød.

 

Afbrændingsdage d. 28. april og d. 5. maj i tidsrummet 9-12 på Nørre odde ved havnen. Der kan afbrændes grene, ikke trærødder og byggeaffald. Der vil være bestyrelsesmedlemmer tilstede begge dage.

 

Opstilling af badebro. Aftales efter vejret. Har du lyst til at være med så kontakt Mogens fra bestyrelsen og giv ham dit mobilnr. Så vil vi forsøge at give besked via sms når vejret er til det.

 

Generalforsamling lørdag d 23. juni. Kl. 14.

Dagsorden og sted oplyses senere ved opslag og på mail.

 

Jubilæumsfest/Grillaften på festpladsen lørdag d. 14. juli.

Bestyrelsen arbejder på at festligholde grundejerforeningens 50 års jubilæum. Program udsendes senere – men sæt x i kalenderen allerede nu så du ikke går glip af årets fest J

Der bliver opstillet festtelt med borde og stole.

Vi håber at rigtig mange medlemmer med familie har lyst og mulighed for at være med. Det er en rigtig god måde styrke naboskabet på. Alle bydes velkommen.                                              

 

 

Bestyrelsen ønsker alle en rigtig god sæson 2018